Meny Stäng

Expresskredit

Låneföretaget du kan få lån av snabbt
Låneföretaget Expresskredit är ett av de moderna låneföretag som erbjuder privatpersoner så kallade snabblån, dvs. mindre lån som kan tas mycket snabbt via sms genom att skicka ett meddelande till dem, eller via deras hemsida.

Detta företag har blivit populärt framför allt för att de har ett enkelt ansökningsförfarande, och för att man får svar på sin låneansökan med en gång.

Låna pengar hos Expresskredit

En annan fördel med just Expresskredit är att summan du kan låna av dem ökar ju fler lån du tar hos dem. Den första gången du lånar av Expresskredit får du nämligen lov att endast låna 1000 kronor, men har du redan tagit ett lån av dem, och det är andra gången du ska låna, kan du låna 2000 kronor, och har du lånat två gånger eller fler, kan du låna upp till 3000 kronor, förutsatt att du skött dina betalningar av de tidigare lånen så klart.

Om företaget Expresskredit

Företaget är baserat i Uppsala och är med andra ord helt svenskt. Det är även ett av de mest kända snabblåneföretagen i Sverige, som ofta syns i många snabblånejämförelser, och de har ett gott rykte, då det är ett garanterat pålitligt företag.

Vem kan ansöka om ett lån av dem?

Du måste vara myndig för att få låna av Expresskredit, och det är även ett krav att du har ett eget mobiltelefonabonnemang i ditt eget namn. Vidare måste du ha en ordnad ekonomi, vilket är något företaget kollar upp genom att göra en kreditupplysning i samband med din ansökan. Expresskredit har dock gått ut med att även personer som har en betalningsanmärkning kan låna av dem, förutsatt att ekonomin är bra annars. En betalningsanmärkning behöver med andra ord inte vara ett hinder om du vill låna av dem, utan det är hela ekonomin som bedöms!

låna från expresskredit

Vad kostar det att låna av Expresskredit?

Det beror på hur mycket du lånar, då olika avgifter tillämpas för olika lånesummor. Dessutom tillkommer en ansökningsavgift för dem som ansöker via sms på 20 kronor. Det är med andra ord mer förmånligt att ansöka om ett lån via deras hemsida, istället för per sms.

Om du är intresserad av de exakta kostnaderna för varje lånesumma samt t.ex. av de effektiva räntorna för lånen, rekommenderar vi att du går in på företagets hemsida. Där du hittar klar och tydlig information om detta. Där kan du även ansöka om lån hos dem om du tycker att priserna verkar okej.

Recension:
Expresskredit
Betygsatt av: Nyttlan.se
Betyg: 4.7/5
Dela med dig av sidan: