Meny Stäng

Internetlån

Internetlån är en snabb lösning ifall du behöver pengar omgående. Du kan ansöka om internetlån vilken dag som helst, dygnet runt. Dessutom är själva processen väldigt smidig. Du behöver inte göra ett besök på något bankkontor och besvara en massa krångliga frågor, utan ansökan görs direkt via internet. Du fyller i ett ansökningsformulär och klickar bara på ”skicka” eller ”ansök”. För internetlån behövs därtill ingen säkerhet och du behöver inte förklara vad pengarna skall användas till. I samband med ansökan görs en kreditprövning. Du får redogöra för din ålder, din inkomst och betalningsförmåga, samt om du har betalningsanmärkningar sedan tidigare.

Ta ett internetlån online:

Långivarnas kriterier varierar. En del kräver att du skall vara 20 år fyllda medan det hos andra räcker att du är 18 år gammal. Alla långivare kräver heller inte ett fläckfritt ekonomiskt förflutet. Även kravet på årsinkomst varierar, liksom givetvis räntan. Det finns otaliga aktörer som erbjuder internetlån och det lönar sig verkligen att jämföra dessa. Det rekommenderas att du väljer fast ränta för att ha full koll på återbetalningen. Granska även ifall det tillkommer aviavgifter, uppläggningsavgifter eller övriga avgifter.

Det finns en mängd olika varianter av internetlån. Du kan välja att låna allt mellan 1000 och 600000 kronor. Återbetalningstiden för ett lån på 1000 – 3000 kronor är ofta 30 dagar. Vid större lån kan återbetalningstiden fastställas till så länge som 15 år. Läs mer hos Pygme.se.

internetlån

Innan du ansöker om internetlån är det på plats med en utvärdering av din egen ekonomi, dvs. din inkomst samt din betalningskapacitet. Detta gör du enkelt med konsumentverkets hushållsbudget. Det fördelaktiga med internetlån är givetvis enkelheten för ansökningsförfarandet samt de relativt överkomliga kriterierna för att beviljas lån. Tänk dock efter innan du ansöker eftersom återbetalandet inte är enklare än vanligt.

Recension:
Internetlån
Betygsatt av: Nyttlan.se
Betyg: 4.4/5
Dela med dig av sidan: