Meny Stäng

Nanokredit

Nanokredit är ett svenskt företag som erbjuder så kallade snabblån på mellan 1 000 – 8 000 kronor till svenska konsumenter. De har blivit omtyckta på snabblånemarknaden eftersom de erbjuder även helt nya kunder relativt stora snabblån, på upp till 8 000 kronor, vilket de flesta andra liknande låneföretag inte gör.

Innan du sätter igång och ansöker om ett snabblån via Nanokredit finns det dock en del saker du bör känna till, som t.ex:
Att återbetalningstiden hos detta företag alltid ligger på mellan 30-45 dagar om du lånar upp till 2 000 kronor, medan att du har mellan 30-90 dagar på dig att betala tillbaka när du lånar större summor. Även när det gäller återbetalningstiderna är med andra ord Nanokredit mer generösa än de flesta andra snabblånföretag.

Lån från Nanokredit

Du ansöker om ett lån hos Nanokredit via deras hemsida. Det är helt gratis att skicka in ansökan, och du behöver ingen säkerhet för att få lån.
Om du ansöker före klockan 13.30 på en vardag får du pengarna utbetalda redan samma dag som du ansökte om lånet, så fort går det!

Om du redan lånat av Nanokredit tidigare och är en så kallad återkommande kund som vill låna igen, premierar Nanokredit dig för detta och ger dig en rabatt på 5 % på de ordinarie kostnaderna på lånet. Om du är nöjd med Nanokredit är det med andra ord bra att komma ihåg dem till nästa gång du vill ta ett snabblån!

Om du däremot inte lånat av Nanokredit tidigare har de även ett mycket förmånligt erbjudande för helt nya kunder. Detta erbjudande går ut på att du kan låna upp till 1500 kronor helt gratis i 20 dagar. Om du känner dig osäker på hur Nanokredit fungerar är det med andra ord fullt möjligt att testa deras tjänster helt gratis på detta vis.

Nanokredit säger själva att de erbjuder lån i vardagen. Vi kan givetvis inte vara helt säkra på att detta stämmer helt, men säkert är i alla fall att de brukar ligga mycket bra till i diverse snabblånejämförelser. Så visst har de förmånliga snabblån att erbjuda.

Om företaget Nanokredit

Företaget är under uppsikt av Finansinspektionen, precis som alla andra seriösa låneföretag som bedriver verksamhet i Sverige. Företaget är baserat i Stockholm och har du några vidare frågor om deras verksamhet eller om de lån de erbjuder. De har en mycket tillmötesgående kundtjänst som du kan ta kontakt med antingen per telefon eller e-post. Du hittar även mycket mer information om allt som rör lånen på deras hemsida.

Recension:
Nanokredit
Betygsatt av: Nyttlan.se
Betyg: 4.5/5
Dela med dig av sidan: